Keresés ebben a blogban

2010. július 13., kedd

Hullámvölgy




Nem túl eredményes, ámde tanulságos napokat tudhatok magam mögött. A hullámvölgy az elméleti pilótavizsgával indult múlt csütörtökön, ahol azzal lepett meg a vizsgáztató hatóság, hogy egy olyan tankönyvből kellett volna eredményesen vizsgáznom, amelyet másfél hónappal ezelőtt adtak ki. Viszont a vizsgát megelőzően erről senki nem tájékoztatott. Számos egyéb visszássággal találkoztam a vizsga során, de itt ezen az oldalon nem akarok senkit ezzel untatni. Keresem és bízom benne, hogy meg is fogom találni azt a fórumot, ahol pozitív irányba tudok elmozdulni. Abban az esetben ha már csak a nyilvánosság és a jog eszközrendszere marad, arról természetesen itt is tudósítok majd. Van egy elég markáns véleményem, de egyenlőre hagyom magam befolyásolni, mert többen jelezték, szeretnék ha megtartanám magamnak a tapasztalatimat és nem vállalnám be a konfrontációt.

Mivel hiszem, attól nekem nem lesz jobb, hogy másoknak rosszabb lesz. Ezért nem akarok csak azért kellemetlenséget okozni senkinek, hogy megtoroljam az engem ért sérelmeket.

Szombaton végre tudtunk próbálni a zenekarral, de kánikula és az egész napra tervezett alkotó napnyi idő inkább dekoncentrálttá tette a csapatot. Ettünk, nevettünk, kártyáztunk (ez egy külön történet), zenélgettünk is egy kicsit. Nem voltam elégedett…

Ma pedig technikai okokból nem tudtam teljesíteni egy ígéretemet, ami egy szervezet menedzsmentje számára megtartandó 30 perces prezentáció lett volna. Nem is emlékszem hasonló esetre az elmúlt húsz évből.  Majd igyekszem kárpótolni őket.

Keresem az okait magamban, miért jöttek ezek az akadályozó tényezők. Talán már ki kellene kapcsolni egy pár hétre?

Holnap reggel 8.30-kor már tréninget kezdek, délután pedig két megbeszélésem is lesz. Egyenlőre marad a „pihenjünk gyorsan, sokat” megoldás.

Mindenesetre most elindulok futni, mert este nyolckor vár egy futótárs a Szigeten.

2 megjegyzés:

  1. "Keresem az okait magamban, miért jöttek ezek az akadályozó tényezők. Talán már ki kellene kapcsolni egy pár hétre?"

    Mindennek van oka, ezt Te is tudod. Korábban elkövetett "hibáink" visszaütnek a jövőben. Lehet, hogy olyankor, amikor nem számítunk rá, és nem értjük, miért, miért pont velünk. És lehet, hogy nem tudatos "hibáért", vagy nem ugyanolyan kaliberű "hibáért" történik az akadályoztatás. Te tudod, hogy mindenből lehet tanulni, biztosan megtalálod a magyarázatot, hogy miért kellett az akadályoknak eléd gördülnie. Egyébként csütörtök óta valami van a levegőben, mert sokan "zizik", és sok az "akadály" erre-arra. A völgy után mindig jön egy emelkedő, mégha most pl. csak messziről látjuk a csúcsot. Mindenesetre a kikapcsolódás szerintem már Rád férne...túl sokat akar a szarka:)

    VálaszTörlés
  2. Kitartás!
    Tudod, minden nehézség a múlt része lesz egyszer ;-)
    és
    "Pain is only contemporary..."
    :-)

    VálaszTörlés