Keresés ebben a blogban

2010. október 29., péntek

Ironman

"AKINEK NINCSENEK TELJESÍTHETETLEN ÁLMAI,  ANNAK A TELJESÍTHETŐK SEM VÁLNAK VALÓRA SOHA."Kropkó Péter barátom immáron sokadszorra bizonyította példája inspiráló, és nagyon tanulságos közép és felső vezetőknek egyaránt. Legutóbb múlt héten, pénteken tartottunk egy motivációs szemináriumot ahol a számomra már jól ismert történetein túl új élethelyzetéről is beszélt.Péter leginkább arról ismert, hogy  az Ironman táv 12 szeres bajnoka és 51 alkalommal indult el 3,8 km úszni, majd 180 km kerékpározni, és utána még levezetésképpen lefutotta minden alkalommal versenytársaival együtt a maratoni távot. Ami sokaknak olyan cél, amit életükben egyszer szeretnének teljesíteni, Ő ezt hivatásszerűen űzte. Amikor megismertem annyira inspiráltuk egymást, hogy könyvet is írtunk a pályafutásáról.Ma egy hete hallgattam arról miként vállal felelősséget manapság is, immár az élsporton túl, mások számára elérhetetlennek tűnő célokért.  Ismét megerősödött bennem az a meggyőződés, hogy ha valaki igazán elköteleződik valami iránt, akkor azt el is fogja érni. A többiek, akik pedig csak próbálkoznak lépéseket tenni a vágyaik irányába, csoszognak azon az úton ahol tempósan haladni is lehet. 

Elkötelezett vagyok az iránt, hogy Péter és a hozzá hasonló emberek példáját továbbra is minél több embernek megmutassam, és magam is követőjük legyek.

Igazán jólesik


Nem merem ide leírni, mert magam sem hiszem el hány levelet írtatok a ” titokzatos tubás-gitáros” előző bejegyzésem kapcsán. Nagyon köszönjük az érdeklődést, de még egy kis ideig kérjük a türelmetek.

Amint a végső mastering elkészül, és a CD mind a négy alkotója adja az áldását az anyag kiadására, részletesen fogok írni az egészről. Kalandos és sorsszerű „véletlenek” sokasága kellett ahhoz, hogy ideáig eljussunk.  A hanganyag nagyon öntörvényű, és nem akar mindenáron  mindenkinek tetszeni, hitünk szerint ettől őszinte. Gyakorlatilag, mindnyájan, akik részt vettünk a létrehozásában, önálló szerzői-előadói albumunknak tekinthetjük, mégis egységeset alkottunk.

Olyan sok év várakozás, és annyi érzelem, no meg rengeteg munka kellett ahhoz, hogy ideáig eljussunk, ezt a néhány hetet még ki kell bírnunk, mielőtt nyilvánosságra hozzuk.

Persze magamat is nehezen tudom türtőztetni…, így került fel az előző kép is.

Amint ezen a képen már látszik, nem csak gitár és tuba szól majd az anyagon.


                                                                                               Türelem!