Keresés ebben a blogban

2010. június 15., kedd

Mantra Ligth


Ismét egy zenei projekt, amire idő hiányában sokáig úgy tűnt nem lesz lehetőségünk.

Most mégis találtunk (mert akartunk találni), időt a további felkészülésre így 21-én este fellépünk egy rendezvényen.  Nagyon sok érvet tudtam volna felhozni annak érdekében, hogy ne vállaljuk el, de igyekeztem azonosulni a többiek szándékával, amelyek a megvalósulás irányába húzták a csapatot.




Már gazdagodtam néhány új élménnyel a döntés kapcsán. Igazi felszabadult tenni akarás lett úrrá az egész csapaton és egyértelmű számomra, hogy olyan rendezvényen fogok gitározni, amilyenen még soha nem volt módom részt venni. Magamtól mostanában nem jutottam volna el egy  ÖRÖM-ESTre.

Nyitva állok rá, hogy befogadjam és elfogadjam azt, ami addig és akkor ott történi fog. Ma este próba!

1 megjegyzés:

  1. Igen, én most gondoltam bele, hogy talán te vagy köztünk az, akinek a legtöbb felkészüléssel jár ez az időszak. Hiszen a négy dalból kettőt mi már ismertünk, neked viszont az összes vadonatúj. Ráadásul a stílusuk is más, mint amiket leggyakrabban játszani szoktál, és eltér azoktól is, amiket korábban próbáltunk. Szóval én nagyon köszönöm, hogy hajlandó vagy rászánni ezt a plusz időt és energiát. Megéri, mert fergeteges élményben lesz részünk, az biztos!

    Szeretettel,

    Kriszta

    VálaszTörlés